Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

TYSIM ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΎΕΙ τη Co. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ, ΕΠΕ είναι μια κορυφαία επιχείρηση ειδικευμένη στην Ε&Α και την κατασκευή των μικρού και μεσαίου μεγέθους συμπαγών περιστροφικών εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων. TYSIM είναι επίσης μέλος της διαχειριστικής επιτροπής της ένωσης της εθνικής βιομηχανίας ιδρύματος μέσα στην ένωση της εθνικής βιομηχανίας μηχανημάτων οικοδόμησης. TYSIM, μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 και την ιδιόχρηστη επιχειρηματική πιστοποίηση υψηλής τεχνολογίας επαρχιών JiangSu. Ολόκληρες οι σειρές προϊόντων έχουν περάσει την πιστοποίηση CE. Έχει καταχωρήσει περισσότερα από 40 σχέδια διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

TYSIM περιλαμβάνει μικρό - μεγέθους περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων, μορφωματικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων, μέσου μεγέθους περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων σειράς πλαισίων του Caterpillar, υδραυλικοί διακόπτες σωρών, και άλλα σχετικά προϊόντα. Οι μικρές περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων της σειράς TYSIM KR και της σειράς της KP υδραυλικών διακοπτών σωρών είναι τώρα ένα από τα επαγγελματικά εμπορικά σήματα στη βιομηχανία συσσώρευσης. Τέσσερα έτη σε μια σειρά, TYSIM αναγνωρίστηκαν από το δίκτυο οδικών μηχανημάτων της Κίνας ως τοπ δέκα εμπορικά σήματα για να λάβουν την προσοχή χρηστών. Το 2019, εκτιμήθηκε ως ένας από τους top 50 επαγγελματικούς κατασκευαστές των μηχανημάτων κατασκευής από την ένωση βιομηχανίας μηχανημάτων κατασκευής της Κίνας.

 

Μετά από κοντά σε 10 έτη εστίασης στις περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων, TYSIM έχει αναπτύξει μια μεγάλη έκταση των μικρού και μεσαίου μεγέθους περιστροφικών εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων περιλαμβάνοντας τη σειρά KR:  KR50, KR80, KR90, KR125, KR150, KR220C, KR285C, KR300, KR360 οι πολυσύνθετες εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων σειράς Μ KR80M, 90M, KR125M, KR220M με τη μακροχρόνια λειτουργία τρυπανιών CFA, και το χαμηλό ύψος KR125ES και περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων KR300ES.ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

Οι εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων TYSIM είναι όχι μόνο κατάλληλες για τα διάφορα αστικά κατασκευαστικά προγράμματα αστικοποίησης, αλλά και κατάλληλες για τον υπόγειο, την οδογέφυρα και την αναδιαμόρφωση των παλαιών προγραμμάτων κτημάτων. Χαρακτηρίζοντας την υψηλή αποδοτικότητα και την αξιόπιστη απόδοση, οι σειρές KR μικρών εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων έχουν κερδίσει τις άριστες αναγνωρίσεις και σοι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα TYSIM έχουν εξαχθεί στις batch στην Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, τη Ρωσία, την Ταϊλάνδη, την Αργεντινή, το Βιετνάμ, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, το Κατάρ, Ζάμπια και περισσότερες από 40 χώρες. Με την πρόοδο της κινεζικής Οικοδομικής Βιομηχανίας επόμενο στον υψηλότερου επιπέδου, οι εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων TYSIM θα γίνουν τα βέλτιστα μηχανήματα για την υποδομή και redevelopmrnt τις κατασκευές αστικοποίησης.

 

Οι σειρές της KP υδραυλικών διακοπτών σωρών (επίσης γνωστών ως συγκεκριμένος κόπτης σωρών) που δημιουργούνται από TYSIM έχουν λύσει τα τέμνοντα ζητήματα σωρών στον περισσότερο αποτελεσματικό τρόπο. Έχει επιτρέψει γρήγορα να κόψει των σωρών σε πολύ πιό σύντομο χρονικό διάστημα που έχει αλλάξει την παραδοσιακή χειρωνακτική τέμνουσα μέθοδο στην Κίνα. Οι σειρές TYSIM KP υδραυλικών διακοπτών σωρών έχουν κερδίσει 11 διπλώματα ευρεσιτεχνίας πυρήνων, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση στην Κίνα. Αυτή τη στιγμή, οι διακόπτες σωρών TYSIM έχουν εξαχθεί στην Αμερική, την Αγγλία, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, το Βιετνάμ, την Ινδονησία, Σρι Λάνκα και άλλες 40 χώρες.

.ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Κάτω από την ηγεσία του ιδρυτή ο κ. Xin (Peng), ένα μέλος Συμβουλίου της εθνικής Επιτροπής μηχανημάτων οικοδόμησης ιδρύματος στο πλαίσιο της εθνικής Επιτροπής τυποποίησης, TYSIM έχει βάλει σε ισχύ μια ομάδα των αφιερωμένων επαγγελματιών με τη συγκεντρωμένη εμπειρία εξειδικευμένη η βιομηχανία. Έχουν χτίσει μια συνεκτική ομάδα με την ευρεία διεθνή οπτική και την πλούσια εμπειρία προϊόντων. Εμμένοντας στην έννοια πυρήνων «της εστίασης δημιουργιών αξίας» και ενσταλάζοντας την αρχή «στις λεπτομέρειες και τη συνεχή βελτίωση», για να αφιερώσει στην Ε&Α και την κατασκευή των μικρού και μεσαίου μεγέθους περιστροφικών εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων, TYSIM έχει υποστηρίξει και έχει ενισχύσει περαιτέρω την κυριάρχη θέση του στις μετοχές εξιδεικευμένου τεχνικού και αγοράς για να προωθήσει την αναβάθμιση της διάτρυσης του εξοπλισμού της εγχώριας βιομηχανίας ιδρύματος. Εγκαίρως για να έρθει, TYSIM θα γίνει ένα εμπορικό σήμα τοπ σειρών στην εγχώρια αγορά καθώς επίσης και τη διεθνή αγορά.

ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 3

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

TYSIM ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΎΕΙ ΤΗ CO. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ, ΕΠΕ

 

1. το 2012, ο πρώτος προωθεί τα ειδικά τέμνοντα μηχανήματα σωρών, που ονομάζονται τον υδραυλικό διακόπτη σωρών, η σειρά της KP διακόπτη σωρών έχει αλλάξει την παραδοσιακή χειρωνακτική τέμνουσα μέθοδο υδραυλικό σε μηχανικό στους σωρούς, που εξάγονται στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, Ρωσία και άλλες περισσότερες από 30 χώρες.

 

2. το 2012, ο πρώτος προωθεί τη μικρή συσσωρεύοντας εγκατάσταση γεώτρησης KR80A, για να είναι η καλύτερη επιλογή για την υποδομή αστικοποίησης, που εξάγεται στη Ρωσία, την Αυστραλία, την Αργεντινή, Ταϊλάνδη και άλλες 8 χώρες.

 

3. το 2013, ο πρώτος προωθεί τη σειρά KPS ειδικού πακέτου υδραυλικής δύναμης για τον υδραυλικό διακόπτη σωρών, κατασκευή υψηλότερης αποδοτικότητας με τον ασύρματο έλεγχο.

 

4. το 2014, ο πρώτος προωθεί τη νέα έννοια της μορφωματικής συσσωρεύοντας εγκατάστασης γεώτρησης, η οποία πραγματοποιεί για να αλλάξει τον εκσκαφέα να συσσωρεύσει την εγκατάσταση γεώτρησης γρήγορα. KR50 η συσσώρευση της εγκατάστασης γεώτρησης έχει εξαχθεί στο εξωτερικό, γίνοντας το φωτεινό σημείο βιομηχανίας στη βιομηχανία ιδρύματος σωρών Bauma στην Κίνα το 2014.

 

5. το 2015, ο πρώτος προωθεί τη μικρότερη υδραυλική συσσωρεύοντας εγκατάσταση γεώτρησης KR40 στην Κίνα, με το μικρό μέγεθος, το χαμηλό ύψος, ελαφρύ, πιό εύκαμπτο, το οποίο πραγματοποιεί τη νέα μέθοδο την εργασία στη σήραγγα.

 

6. το 2015, ο πρώτος προωθεί τη μικρή πολλών χρήσεων υδραυλική συσσωρεύοντας εγκατάσταση γεώτρησης KR125M, η οποία πραγματοποιεί την υδραυλική μέθοδο εγκαταστάσεων γεώτρησης συσσώρευσης και τη μέθοδο CFA για να μεταστρέψει τη χρήση.

 

7. το 2015, ο πρώτος προωθεί τη μικρή υδραυλική συσσωρεύοντας εγκατάσταση γεώτρησης KR90C με το πλαίσιο ΓΑΤΏΝ, το οποίο καλύπτει το μικρό περιστροφικό κενό εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων υψηλών σημείων.

 

8. 2016, ο πρώτος μικρός υδραυλικός κατασκευαστής εγκαταστάσεων γεώτρησης συσσώρευσης που έχει την πιστοποίηση CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη μεγάλη έκταση των προϊόντων. Οι διάφοροι τύποι εγκαταστάσεων γεώτρησης έχουν γίνει η συγκριτική μέτρηση επιδόσεων βιομηχανίας.

 

9. το 2017, το πρώτο σύνολο πολυσύνθετης εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων (KR80M) απελευθερώθηκε με CFA και την περιστροφική μέθοδο διάτρυσης. Συγχρόνως, Tysim τελείωσε όλη τη σειρά έναρξης προϊόντων.

 

10. το 2018, Tysim κινήθηκε σε ένα νέο εργοστάσιο και κράτησε τη τελετή έναρξης.

 

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : TYSIM

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Πιστοποιήσεις