TYSIM ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΎΕΙ ΤΗ CO. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ, ΕΠΕ.  

 

       --Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΕΏΤΡΗΣΗΣ ΔΙΑΤΡΗΣΕΩΝ!

Αρχική Σελίδα

TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Συσσώρευση της μηχανής εγκαταστάσεων γεώτρησης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Συσσώρευση της μηχανής εγκαταστάσεων γεώτρησης για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είπα τον προϊστάμενό μου, Rafael, που συμπάθησε το προϊόν σας πάρα πολύ, ελπίζω να έχω όλο και περισσότερη επιχειρησιακή συνεργασία, δεδομένου ότι σας λέω ότι ο προϊστάμενός μου είναι πολύ ικανοποιημένος με το προϊόν.

—— Κα Bethlehem

Εντυπωσιαζόμαστε από την εμπιστευτική ποιότητα και την τέλεια υπηρεσία σας. Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον μια καλή επιχείρηση με την επιχείρησή σας.

—— Ο κ. Win Hlaing

Είμαι Online Chat Now

TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

1 2 3 4
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD
Καθαρή αποθήκη εμπορευμάτων Θαυμάσια αρχιτεκτονική Ομάδα Expenrienced Επαγγελματικό εργαστήριο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : TYSIM
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

TYSIM ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΎΕΙ τη Co. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ, ΕΠΕ είναι μια κορυφαία επιχείρηση ειδικευμένη στην Ε&Α και την κατασκευή των μικρού και μεσαίου μεγέθους συμπαγών περιστροφικών εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων. TYSIM είναι επίσης μέλος της διαχειριστικής επιτροπής της ένωσης της εθνικής βιομηχανίας ιδρύματος μέσα στην ένωση της εθνικής βιομηχανίας μηχανημάτων οικοδόμησης. TYSIM, μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 και την ιδιόχρηστη επιχειρηματική πιστοποίηση υψηλής τεχνολογίας επαρχιών JiangSu. Ολόκληρες οι σειρές προϊόντων έχουν περάσει την πιστοποίηση CE. Έχει καταχωρήσει περισσότερα από 40 σχέδια διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Τα προϊόντα TYSIM περιλαμβάνουν μικρό - μεγέθους περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων, μορφωματικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων, μέσου μεγέθους περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων σειράς πλαισίων του Caterpillar, υδραυλικοί διακόπτες σωρών, και άλλα σχετικά προϊόντα. Οι σειρές TYSIM KR μικρών περιστροφικών εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων και οι σειρές της KP υδραυλικών διακοπτών σωρών είναι τώρα ένα από τα επαγγελματικά εμπορικά σήματα στη βιομηχανία συσσώρευσης. Τέσσερα έτη σε μια σειρά, TYSIM αναγνωρίστηκαν από το δίκτυο οδικών μηχανημάτων της Κίνας ως τοπ δέκα εμπορικά σήματα για να λάβουν την προσοχή χρηστών. Το 2019, εκτιμήθηκε ως ένας από τους top 50 επαγγελματικούς κατασκευαστές των μηχανημάτων κατασκευής από την ένωση βιομηχανίας μηχανημάτων κατασκευής της Κίνας.

 

Μετά από κοντά σε 10 έτη εστίασης στην περιστροφική εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων, TYSIM έχει αναπτύξει μια μεγάλη έκταση των μικρού και μεσαίου μεγέθους περιστροφικών εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων περιλαμβάνοντας τη σειρά KR: KR40, KR50, KR80, KR90, KR125, KR150, KR220C, KR285C οι πολυσύνθετες εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων σειράς Μ KR80M, 90M, KR125M, KR220M με τη μακροχρόνια λειτουργία τρυπανιών CFA, και το χαμηλό ύψος KR150S και περιστροφικές εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων KR285S.

 

Οι εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων TYSIM είναι όχι μόνο κατάλληλες για τα διάφορα αστικά και κατασκευαστικά προγράμματα αστικοποίησης. Είναι επίσης κατάλληλοι για τον υπόγειο, την οδογέφυρα και την αναδιαμόρφωση των παλαιών προγραμμάτων κτημάτων. Χαρακτηρίζοντας την υψηλή αποδοτικότητα και την αξιόπιστη απόδοση, οι σειρές KR μικρών εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων έχουν κερδίσει τις άριστες αναγνωρίσεις και στην Κίνα και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα TYSIM έχουν εξαχθεί στις batch στην Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, τη Ρωσία, την Ταϊλάνδη, την Αργεντινή, το Βιετνάμ, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, το Κατάρ, Ζάμπια και περισσότερες από 40 χώρες. Με την πρόοδο της κινεζικής Οικοδομικής Βιομηχανίας επόμενο στον υψηλότερου επιπέδου, οι εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων TYSIM θα γίνουν τα βέλτιστα μηχανήματα για την υποδομή και redevelopmrnt τις κατασκευές αστικοποίησης.

 

Η σειρά της KP υδραυλικών διακοπτών σωρών (επίσης γνωστών ως συγκεκριμένος κόπτης σωρών) που δημιουργείται από TYSIM έχει λύσει τα τέμνοντα ζητήματα σωρών σε έναν αποτελεσματικότερο και έναν ικανό τρόπο. Έχει επιτρέψει τη γρήγορη κοπή των σωρών σε πολύ πιό σύντομο χρονικό διάστημα που έχει αλλάξει την παραδοσιακή χειρωνακτική τέμνουσα μέθοδο στην Κίνα. Οι σειρές TYSIM KP υδραυλικών διακοπτών σωρών έχουν κερδίσει 11 διπλώματα ευρεσιτεχνίας πυρήνων, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση στην Κίνα. Αυτή τη στιγμή, οι διακόπτες σωρών TYSIM έχουν εξαχθεί στην Αμερική, την Αγγλία, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, το Βιετνάμ, την Ινδονησία, Σρι Λάνκα και άλλες πάνω από 40 χώρες.

 

 

Κάτω από την ηγεσία του ιδρυτή ο κ. Xin (Peng), ένα μέλος Συμβουλίου της εθνικής Επιτροπής μηχανημάτων οικοδόμησης ιδρύματος στο πλαίσιο της εθνικής Επιτροπής τυποποίησης, TYSIM έχει βάλει σε ισχύ μια ομάδα των αφιερωμένων επαγγελματιών με τη συγκεντρωμένη εμπειρία εξειδικευμένη η βιομηχανία. Έχουν χτίσει μια συνεκτική ομάδα με την ευρεία διεθνή οπτική και την πλούσια εμπειρία προϊόντων. Η εμμονή στην έννοια πυρήνων «της εστίασης δημιουργιών αξίας» και η ενστάλαξη της αρχής «στις λεπτομέρειες και η συνεχής βελτίωση», για να εστιάσουν στην Ε&Α και την κατασκευή των μικρού και μεσαίου μεγέθους περιστροφικών εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων, TYSIM έχουν υποστηρίξει και έχουν ενισχύσει περαιτέρω την κυριάρχη θέση της στις μετοχές εξιδεικευμένου τεχνικού και αγοράς για να προωθήσουν την αναβάθμιση της διάτρυσης του εξοπλισμού της εγχώριας βιομηχανίας ιδρύματος. Εγκαίρως για να έρθει, το εμπορικό σήμα TYSIM θα γίνει ένα εμπορικό σήμα τοπ σειρών στην εγχώρια αγορά καθώς επίσης και τη διεθνή αγορά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Camilla

Τηλ.:: 86-510-83590747

Φαξ: 86-510-83590757

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)